Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна „Здоров’я”

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті наведено результати досліджень хімічного складу та хлібопекарських властивостей борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров'я»
In clause results of studying of chemical composition and break-making properties of whole-wheat “Health” flour

Опис

Бібліографічний опис

Дробот В. І. Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна "Здоров'я" / В. І. Дробот, Л. А. Михонік // Хранение и переработка зерна. – 2006. – № 9. – С. 36–37.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в