Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна „Здоров’я”

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведено результати досліджень хімічного складу та хлібопекарських властивостей борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров'я»
In clause results of studying of chemical composition and break-making properties of whole-wheat “Health” flour

Опис

Ключові слова

борошно з суцільнозмеленого зерна пшениці, whole-wheat flour, пшенична клейковина, хлібопекарські властивості, break-making properties, wheat gluten, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот В. І. Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна "Здоров'я" / В. І. Дробот, Л. А. Михонік // Хранение и переработка зерна. – 2006. – № 9. – С. 36–37.

Зібрання