Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна „Здоров’я”
Вантажиться...
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті наведено результати досліджень хімічного складу та хлібопекарських властивостей борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров'я»
In clause results of studying of chemical composition and break-making properties of whole-wheat “Health” flour
In clause results of studying of chemical composition and break-making properties of whole-wheat “Health” flour
Опис
Ключові слова
борошно з суцільнозмеленого зерна пшениці, whole-wheat flour, пшенична клейковина, хлібопекарські властивості, break-making properties, wheat gluten, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дробот В. І. Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна "Здоров'я" / В. І. Дробот, Л. А. Михонік // Хранение и переработка зерна. – 2006. – № 9. – С. 36–37.