Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна „Здоров’я”
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті наведено результати досліджень хімічного складу та хлібопекарських властивостей борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров'я»
In clause results of studying of chemical composition and break-making properties of whole-wheat “Health” flour
In clause results of studying of chemical composition and break-making properties of whole-wheat “Health” flour
Опис
Ключові слова
борошно з суцільнозмеленого зерна пшениці, whole-wheat flour, пшенична клейковина, хлібопекарські властивості, break-making properties, wheat gluten, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дробот В. І. Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна "Здоров'я" / В. І. Дробот, Л. А. Михонік // Хранение и переработка зерна. – 2006. – № 9. – С. 36–37.