Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна „Здоров’я”
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті наведено результати досліджень хімічного складу та хлібопекарських властивостей борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров'я»
In clause results of studying of chemical composition and break-making properties of whole-wheat “Health” flour
In clause results of studying of chemical composition and break-making properties of whole-wheat “Health” flour
Опис
Бібліографічний опис
Дробот В. І. Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна "Здоров'я" / В. І. Дробот, Л. А. Михонік // Хранение и переработка зерна. – 2006. – № 9. – С. 36–37.