Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою роботи є дослідження можливості використання для виробництва картопляних чіпсів подовженого терміну зберігання нетрадиційної сировини природного походження, яка володіє антиоксидантними властивостями. Встановлено, що майоран і базилік мають антиоксидантні властивості та здатні суттєво інгібувати процеси окиснення жиру при зберіганні картопляних чіпсів.

Опис

Ключові слова

картопляні чіпси подовженого терміну зберігання, картофельные чипсы длительного хранения, potatoes chips long-term preservation, базилік, майоран, природні антиоксиданти, зберігання, перекисне число, базилик, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, природные антиоксиданты, перекисное число, basil, marjoram, natural antioxidant, storage, peroxides numbers, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Фалендиш Н. О. Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів / Н. О. Фалендиш, Н. І. Левченко, В. М. Ковбаса // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25, Ч. 1. - С. 37-38.

Зібрання