Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено особливості виготовлення безбілкового хліба з крохмалю.
Features of manufacture exalbuminous bread from starch are investigated.

Опис

Бібліографічний опис

Дробот В. І. Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба / В. І. Дробот, А. М. Грищенко, Л. А. Михонік // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 6 (67). – С. 20–22.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в