Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено особливості виготовлення безбілкового хліба з крохмалю.
Features of manufacture exalbuminous bread from starch are investigated.

Опис

Ключові слова

фенілкетонурія, phenylketonuria, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, крохмаль, камедь гуару, камедь ксантану, starch, guar gum, xanthane gum

Бібліографічний опис

Дробот В. І. Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба / В. І. Дробот, А. М. Грищенко, Л. А. Михонік // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 6 (67). – С. 20–22.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced