Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено особливості виготовлення безбілкового хліба з крохмалю.
Features of manufacture exalbuminous bread from starch are investigated.
Features of manufacture exalbuminous bread from starch are investigated.
Опис
Бібліографічний опис
Дробот В. І. Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба / В. І. Дробот, А. М. Грищенко, Л. А. Михонік // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 6 (67). – С. 20–22.