Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/413
Title: Використання активних сушених дріжджів при виробництві булочних виробів
Other Titles: The use of active dried yeast in the production of bakery products
Authors: Білик, Олена Анатоліївна
Дробот, Віра Іванівна
Савчук, Наталія Іванівна
Bilyk, Olena
Drobot, Vera
Savchuk, Natalia
Keywords: булочні вироби
активні сушені дріжджі
прискорена технологія
ферментний препарат
булочные изделия
активные сушеные дрожжи
ускоренная технология
ферментный препарат
packers
active dried yeast
accelerated technology
enzyme preparation
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2005
Citation: Білик, О. А. Використання активних сушених дріжджів при виробництві булочних виробів / О. А. Білик, В. І. Дробот , Н. І. Савчук // Зернові продукти і комбікорми. – 2005. - № 1. – С. 31-33.
Abstract: Наведено огляд літератури щодо виробництва булочних виробів за прискореною технологією, досліджено якість активних сушених дріжджів, які представлені на ринку України. Визначено прискорення технологічного процесу та якість виробів при застосуванні активних сушених дріжджів та ферментного препарату Фунгаміл-Супер МА.
Представлен обзор литературы по производству булочных изделий по ускоренной технологии, исследовано качество активных сушеных дрожжей, которые представлены на рынке Украины. Определены ускорение технологического процесса и качество изделий при применении активных сушеных дрожжей и ферментного препарата Фунгамил-Супер МА.
Provides an overview of the literature on production of bakery products on the accelerated technology, investigated the quality of active dry yeast, which are represented on the market of Ukraine. Defined acceleration of the technological process and product quality in the application of active dry yeast and enzymatic preparation Fungamil-Super MA.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/413
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
boavasdpvbv.pdf297.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.