Один з напрямів досліджень молекулярної гастрономії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлено результати теоретичних досліджень сферифікації як перспективного напрямку молекулярної гастрономії. The results of theoretical researches of spherification as prospective direction of molecular gastronomy are presented.

Опис

Ключові слова

молекулярна гастрономія, сферифікація, сфери, molecular gastronomy, spherification, spheres, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Арпуль, О. В. Один з напрямів досліджень молекулярної гастрономії / О. В. Арпуль, О. О. Дудкіна // Матер. електр. конф. "Наука. Теория и практика". - Познань. - 2012. - Секция 15 : Химические технологии. - С. 47-49.