Один з напрямів досліджень молекулярної гастрономії
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Представлено результати теоретичних досліджень сферифікації як перспективного напрямку молекулярної гастрономії.
The results of theoretical researches of spherification as prospective direction of molecular gastronomy are presented.
Опис
Ключові слова
молекулярна гастрономія, сферифікація, сфери, molecular gastronomy, spherification, spheres, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Арпуль, О. В. Один з напрямів досліджень молекулярної гастрономії / О. В. Арпуль, О. О. Дудкіна // Матер. електр. конф. "Наука. Теория и практика". - Познань. - 2012. - Секция 15 : Химические технологии. - С. 47-49.