Один з напрямів досліджень молекулярної гастрономії
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Представлено результати теоретичних досліджень сферифікації як перспективного напрямку молекулярної гастрономії.
The results of theoretical researches of spherification as prospective direction of molecular gastronomy are presented.
Опис
Ключові слова
молекулярна гастрономія, сферифікація, сфери, molecular gastronomy, spherification, spheres, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Арпуль, О. В. Один з напрямів досліджень молекулярної гастрономії / О. В. Арпуль, О. О. Дудкіна // Матер. електр. конф. "Наука. Теория и практика". - Познань. - 2012. - Секция 15 : Химические технологии. - С. 47-49.