Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах
Вантажиться...
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено процес первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах за допомогою комп’ютерних технологій. Проаналізовано якість замісу в місильному об’ємі.
The process of primary mixing of components in dough mixing machines with the help of computer technologies. Analyzed the quality of the batch in knead volume.
Опис
Ключові слова
тістомісильні машини, комп’ютерні технології, концентрація, якість, dough mixing machine, computer technology, concentration and quality, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Литовченко, І. М. Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах / І. М. Литовченко, М. С. Шпак // Харчова промисловість. - 2008. - № 7. - С. 49-51.