Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено процес первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах за допомогою комп’ютерних технологій. Проаналізовано якість замісу в місильному об’ємі. The process of primary mixing of components in dough mixing machines with the help of computer technologies. Analyzed the quality of the batch in knead volume.

Опис

Ключові слова

тістомісильні машини, комп’ютерні технології, концентрація, якість, dough mixing machine, computer technology, concentration and quality, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Литовченко, І. М. Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах / І. М. Литовченко, М. С. Шпак // Харчова промисловість. - 2008. - № 7. - С. 49-51.

Зібрання