Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах

Ескіз

Дата

2008

Автори

Литовченко, Ігор Миколайович
Шпак, Максим Сергійович

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено процес первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах за допомогою комп’ютерних технологій. Проаналізовано якість замісу в місильному об’ємі. The process of primary mixing of components in dough mixing machines with the help of computer technologies. Analyzed the quality of the batch in knead volume.

Опис

Ключові слова

тістомісильні машини, комп’ютерні технології, концентрація, якість, dough mixing machine, computer technology, concentration and quality, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Литовченко, І. М. Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах / І. М. Литовченко, М. С. Шпак // Харчова промисловість. - 2008. - № 7. - С. 49-51.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced