Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах
Дата
2008
Автори
Литовченко, Ігор Миколайович
Шпак, Максим Сергійович
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено процес первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах за допомогою комп’ютерних технологій. Проаналізовано якість замісу в місильному об’ємі.
The process of primary mixing of components in dough mixing machines with the help of computer technologies. Analyzed the quality of the batch in knead volume.
Опис
Ключові слова
тістомісильні машини, комп’ютерні технології, концентрація, якість, dough mixing machine, computer technology, concentration and quality, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Литовченко, І. М. Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах / І. М. Литовченко, М. С. Шпак // Харчова промисловість. - 2008. - № 7. - С. 49-51.