DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/420

Название: Вплив цукрозамінників на збереження виробами свіжості
Другие названия: Influence of sweeteners to keep products fresh
Авторы: Дробот, Віра Іванівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Drobot, Vera
Bondarenko, Julia V.
Ключевые слова: глюкозно-фруктозний сироп
мальтозна патока
цукор
черствіння
свіжість виробів
м’якушка
глюкозно-фруктозный сироп
мальтозная патока
сахар
черствение
свежесть изделий
мякиш
glucose-fructose syrup
maltose treacle
sugar
staling
fresh products
crumb
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2008
Библиографическое описание: Дробот, В. І. Вплив цукрозамінників на збереження хлібом свіжості / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 3(52). – С. 28-30.
Краткий осмотр (реферат): В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на збереження виробами свіжості, встановлена перспективність їх використання для уповільнення процесів черствіння м’якушки, замість цукру.
В материалах статьи приведены данные исследований влияния глюкозно-фруктозного сиропа и мальтозной патоки на сохранение изделиями свежести, установлена перспективность их использования для замедления процессов черствения мякиша, вместо сахара.
In the article the material data of influence of glucose-fructose syrup and maltosesyrup to preserve freshness of products, set the perspective to use them to slow down the staling crumb instead of sugar.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/420
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
bjvvtznzvs.pdf307 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback