Вплив цукрозамінників на збереження виробами свіжості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на збереження виробами свіжості, встановлена перспективність їх використання для уповільнення процесів черствіння м’якушки, замість цукру.
In the article the material data of influence of glucose-fructose syrup and maltosesyrup to preserve freshness of products, set the perspective to use them to slow down the staling crumb instead of sugar.

Опис

Ключові слова

глюкозно-фруктозний сироп, мальтозна патока, цукор, черствіння, свіжість виробів, м’якушка, glucose-fructose syrup, maltose treacle, sugar, staling, fresh products, crumb, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Вплив цукрозамінників на збереження виробами свіжості / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 3(52). – С. 28-30.

Зібрання