Вплив цукрозамінників на збереження виробами свіжості
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на збереження виробами свіжості, встановлена перспективність їх використання для уповільнення процесів черствіння м’якушки, замість цукру.
In the article the material data of influence of glucose-fructose syrup and maltosesyrup to preserve freshness of products, set the perspective to use them to slow down the staling crumb instead of sugar.
In the article the material data of influence of glucose-fructose syrup and maltosesyrup to preserve freshness of products, set the perspective to use them to slow down the staling crumb instead of sugar.
Опис
Бібліографічний опис
Дробот, В. І. Вплив цукрозамінників на збереження виробами свіжості / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 3(52). – С. 28-30.