Вплив цукрозамінників на збереження виробами свіжості
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на збереження виробами свіжості, встановлена перспективність їх використання для уповільнення процесів черствіння м’якушки, замість цукру.
In the article the material data of influence of glucose-fructose syrup and maltosesyrup to preserve freshness of products, set the perspective to use them to slow down the staling crumb instead of sugar.
In the article the material data of influence of glucose-fructose syrup and maltosesyrup to preserve freshness of products, set the perspective to use them to slow down the staling crumb instead of sugar.
Опис
Ключові слова
глюкозно-фруктозний сироп, мальтозна патока, цукор, черствіння, свіжість виробів, м’якушка, glucose-fructose syrup, maltose treacle, sugar, staling, fresh products, crumb, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дробот, В. І. Вплив цукрозамінників на збереження виробами свіжості / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 3(52). – С. 28-30.