Імітаційна модель роботи вакуум-апарату, вплив початкового набору на процес кристалізації цукрози
Вантажиться...
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті розглянуто питання пошуку та досягнення оптимального ведення процесу кристалізації цукрози шляхом створення імітаційної моделі роботи вакуум-апарату. Розглянуто вплив величини початкового набору на процес кристалізації цукрози.
The article considers the issue of finding and achieving optimum of sucrose crystallization process by creating a simulation model of vacuum pan. The influence of the initial set of values for the crystallization of sucrose.
The article considers the issue of finding and achieving optimum of sucrose crystallization process by creating a simulation model of vacuum pan. The influence of the initial set of values for the crystallization of sucrose.
Опис
Ключові слова
імітаційна модель, simulation model, вакуум-апарат, утфель, кристалізація, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, vacuum pan, restorative sugar solution, crystallization, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Бібліографічний опис
Коцюбанський, А. М. Імітаційна модель роботи вакуум-апарату, вплив початкового набору на процес кристалізації цукрози / А. М. Коцюбанський, В. Г. Мирончук // Сільськогосподарські машини. Зб. наук. ст. – 2007. - Вип. 15. - С. 166-175.