Імітаційна модель роботи вакуум-апарату, вплив початкового набору на процес кристалізації цукрози

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті розглянуто питання пошуку та досягнення оптимального ведення процесу кристалізації цукрози шляхом створення імітаційної моделі роботи вакуум-апарату. Розглянуто вплив величини початкового набору на процес кристалізації цукрози.
The article considers the issue of finding and achieving optimum of sucrose crystallization process by creating a simulation model of vacuum pan. The influence of the initial set of values for the crystallization of sucrose.

Опис

Ключові слова

імітаційна модель, simulation model, вакуум-апарат, утфель, кристалізація, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, vacuum pan, restorative sugar solution, crystallization, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Коцюбанський, А. М. Імітаційна модель роботи вакуум-апарату, вплив початкового набору на процес кристалізації цукрози / А. М. Коцюбанський, В. Г. Мирончук // Сільськогосподарські машини. Зб. наук. ст. – 2007. - Вип. 15. - С. 166-175.

Зібрання