Імітаційна модель роботи вакуум-апарату, вплив початкового набору на процес кристалізації цукрози
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
У статті розглянуто питання пошуку та досягнення оптимального ведення процесу кристалізації цукрози шляхом створення імітаційної моделі роботи вакуум-апарату. Розглянуто вплив величини початкового набору на процес кристалізації цукрози.
The article considers the issue of finding and achieving optimum of sucrose crystallization process by creating a simulation model of vacuum pan. The influence of the initial set of values for the crystallization of sucrose.
The article considers the issue of finding and achieving optimum of sucrose crystallization process by creating a simulation model of vacuum pan. The influence of the initial set of values for the crystallization of sucrose.
Description
Citation
Коцюбанський, А. М. Імітаційна модель роботи вакуум-апарату, вплив початкового набору на процес кристалізації цукрози / А. М. Коцюбанський, В. Г. Мирончук // Сільськогосподарські машини. Зб. наук. ст. – 2007. - Вип. 15. - С. 166-175.