Імітаційна модель роботи вакуум-апарату, вплив початкового набору на процес кристалізації цукрози
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглянуто питання пошуку та досягнення оптимального ведення процесу кристалізації цукрози шляхом створення імітаційної моделі роботи вакуум-апарату. Розглянуто вплив величини початкового набору на процес кристалізації цукрози.
The article considers the issue of finding and achieving optimum of sucrose crystallization process by creating a simulation model of vacuum pan. The influence of the initial set of values for the crystallization of sucrose.
The article considers the issue of finding and achieving optimum of sucrose crystallization process by creating a simulation model of vacuum pan. The influence of the initial set of values for the crystallization of sucrose.
Опис
Ключові слова
імітаційна модель, simulation model, вакуум-апарат, утфель, кристалізація, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, vacuum pan, restorative sugar solution, crystallization, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Бібліографічний опис
Коцюбанський, А. М. Імітаційна модель роботи вакуум-апарату, вплив початкового набору на процес кристалізації цукрози / А. М. Коцюбанський, В. Г. Мирончук // Сільськогосподарські машини. Зб. наук. ст. – 2007. - Вип. 15. - С. 166-175.