Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4328
Title: Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності
Authors: Дробот, Віра Іванівна
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Фалендиш, Наталія Олексіївна
Петришин, Наталія Зеновіївна
Keywords: хлібобулочні вироби
хлібопекарські властивості борошна
суха пшенична клейковина
ферментні препарати
хлібобулочні вироби
хлібопекарські властивості борошна
суха пшенична клейковина
ферментні препарати
bakery products
break-making properties
dry wheat gluten
enzyme preparations
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2006
Citation: Дробот, В. І. Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, Н. О. Фалендиш, Н. З. Петришин // Зернові продукти і комбікорми. - 2006. - № 4. - С. 36-38.
Abstract: В статті проведено аналіз стану сучасного хлібопекарського виробництва, представлені способи підвищення якості хлібобулочних виробів в залежності від хлібопекарських властивостеи борошна та створення виробів з функціональними, оздоровчими властивостями. The analysis of the state of modern bakery production is conducted in the article, presented methods of upgrading of bakery products depending on break-making properties of flour and creation of products with functional properties.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4328
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bakery_products_quality.pdf2.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.