DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4328

Название: Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності
Другие названия: Upgrading of bakery products is a way to their competitiveness
Авторы: Дробот, Віра Іванівна
Фалендиш, Наталія Олексіївна
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Петришин, Наталія Зеновіївна
Drobot, Vera
Falendysh, Natalia
Silchuk, Tatiana
Petryshyn, Natalia
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
хлібопекарські властивості борошна
суха пшенична клейковина
ферментні препарати
хлібобулочні вироби
хлібопекарські властивості борошна
суха пшенична клейковина
ферментні препарати
bakery products
break-making properties
dry wheat gluten
enzyme preparations
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2006
Библиографическое описание: Дробот, В. І. Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, Н. О. Фалендиш, Н. З. Петришин // Зернові продукти і комбікорми. - 2006. - № 4. - С. 36-38.
Краткий осмотр (реферат): В статті проведено аналіз стану сучасного хлібопекарського виробництва, представлені способи підвищення якості хлібобулочних виробів в залежності від хлібопекарських властивостей борошна та створення виробів з функціональними, оздоровчими властивостями. В статье проведен анализ современного состояния хлебопекарного производства, представлены способы повышения качества хлебобулочных изделий в зависимости от хлебопекарных свойств муки и разработка изделий с функциональными свойствами. The analysis of the state of modern bakery production is conducted in the article, presented methods of upgrading of bakery products depending on break-making properties of flour and creation of products with functional properties.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4328
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
bakery_products_quality.pdf2,99 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback