Підготовка фахівців для винного туризму в Національному університеті харчвих технологій: традиції та перспективи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На основі аналізу сучасних тенденцій світового туристичного ринку розглянуто модель підготовки фахівців для винного туризму в рамках спеціалізації за напрямом 6. 140103 «Туризм» Based on analysis of current trends in the global tourism market is considered a model of training for wine tourism in the area of ​​specialization 6. 140103 "Tourism".

Опис

Ключові слова

винний туризм, перспективи, wine tourism, prospects, кафедра туристичного та готельного бізнесу, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Іванов, С. В. Підготовка фахівців для винного туризму в Національному університеті хврчових технологій: традиції та перспективи / С. В. Іванов, Д. І. Басюк // Вища школа. - 2012. - № 6. – С. 7-15.

Зібрання