Підготовка фахівців для винного туризму в Національному університеті харчвих технологій: традиції та перспективи

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На основі аналізу сучасних тенденцій світового туристичного ринку розглянуто модель підготовки фахівців для винного туризму в рамках спеціалізації за напрямом 6. 140103 «Туризм» Based on analysis of current trends in the global tourism market is considered a model of training for wine tourism in the area of ​​specialization 6. 140103 "Tourism".

Опис

Ключові слова

винний туризм, перспективи, wine tourism, prospects, кафедра туристичного та готельного бізнесу, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Іванов, С. В. Підготовка фахівців для винного туризму в Національному університеті хврчових технологій: традиції та перспективи / С. В. Іванов, Д. І. Басюк // Вища школа. - 2012. - № 6. – С. 7-15.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced