DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4362

Название: Квантово-хімічне моделювання взємодії вуглеводів – структурних одиниць інуліну з амінооцтовою кислотою
Другие названия: Quantum-chemical modeling of the interaction of carbohydrates - the structural units of inulin with amino-acetic acid
Авторы: Зінченко, Наталія Юріївна
Слива, Юлія Володимирівна
Попова, Інна Вадимівна
Popova, Inna Vadymivna
Zinchenko, Natalia
Sliva, Yulia
Ключевые слова: міжмолекулярна взаємодія
межмолекулярное взаимодействие
intermolecular action
інулін
амінооцтова кислота
рівняння Шредінгера
инулин
аминоуксусная кислота
уравнение Шредингера
inulin
aminovinegar acid
equation Chredinger
кафедра харчової хімії
Issue Date: 2010
Издатель: НУХТ
Краткий осмотр (реферат): При переході олігосахариди у водний розчин глобулярна структура поступово переходить у спіралеподібну. При цьому чим більше розведений розчин, тим менш стійкою стає глобулярна структура.При растворении олигосахаридов глобулярная структура постепенно переходит в спиралевидную. При этом, чем больше разведение раствора, тем менее устойчивой становится глобулярная структура.In the time of solubility oligosaccharides globe structure gradually transitive in spiral. Globe structure are steadfast in solution at least concentration.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4362
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Zinchenko6.pdf24,39 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback