Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4362
Title: Квантово-хімічне моделювання взємодії вуглеводів – структурних одиниць інуліну з амінооцтовою кислотою
Authors: Попова, Інна Вадимівна
Зінченко, Наталія Юріївна
Слива, Юлія Володимирівна
Keywords: міжмолекулярна взаємодія
intermolecular action
інулін
амінооцтова кислота
рівняння Шредінгера
inulin
aminovinegar acid
equation Chredinger
кафедра харчової хімії
Issue Date: 2010
Publisher: НУХТ
Abstract: При переході олігосахариди у водний розчин глобулярна структура поступово переходить у спіралеподібну. При цьому чим більше розведений розчин, тим менш стійкою стає глобулярна структура. In the time of solubility oligosaccharides globe structure gradually transitive in spiral. Globe structure are steadfast in solution at least concentration.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4362
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zinchenko6.pdf24.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.