DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Мультимедійні видання >
Презентації >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4380

Название: Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини (Презентація)
Другие названия: The refinement of rolls with sugarcontent raw materials technology
Авторы: Бондаренко, Юлія Вікторівна
Bondarenko, Julia V.
Ключевые слова: вуглеводне навантаження
углеводная нагрузка
carbohydrate loading
глюкозно-фруктозний сироп
мальтозна патока
булочні вироби
структурно-механічні властивості
глюкозно-фруктозный сироп
мальтозная патока
булочные изделия
структурно-механические свойства
glucose-fructose syrup
maltose treacle
roll
structural-mechanical properties
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2009
Библиографическое описание: Біоремедіація грунтів : презентація // Ю. В. Бондаренко / НУХТ. - 2009. - 29 с.
Краткий осмотр (реферат): Ілюстративний матеріал для захисту дисертації. Дисертацію присвячено удосконаленню технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини. Науково обґрунтовано доцільність використання глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки як цукровмісної сировини у хлібопекарській промисловості з метою удосконалення асортименту булочних виробів та розширення сировинної бази. Иллюстративный материал для защиты диссертации. Диссертация посвящена усовершенствованию технологии булочных изделий с использованием сахаросодержащего сырья. Научно обоснована целесообразность использования глюкозно-фруктозного сиропа и мальтозной патоки как сахаросодержащего сырья в хлебопекарной промышленности с целью усовершенствования ассортимента булочных изделий и расширения сырьевой базы. Illustrative material for the defence of a dissertation. Dissertation is dedicated to the refinement of rolls with sugarcontent raw materials technology. Scientifically grounded is the expedience of the using of glucose-fructose syrup and maltose treacle as sugarcontent raw materials in baking production with the purpose of refinement of rolls assortment and expansion of source of raw materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4380
Appears in Collections:Презентації

Files in This Item:

File Description SizeFormat
bjvutbvvtssprezen.pdf1,26 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback