Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4380
Title: Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини (Презентація)
Authors: Бондаренко, Юлія Вікторівна
Keywords: вуглеводне навантаження
carbohydrate loading
глюкозно-фруктозний сироп
мальтозна патока
булочні вироби
структурно-механічні властивості
glucose-fructose syrup
maltose treacle
roll
structural-mechanical properties
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2009
Citation: Бондаренко, Ю. В. Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини : презентація / Ю. В. Бондаренко // НУХТ. - 2009. - 29 с.
Abstract: Ілюстративний матеріал для захисту дисертації. Дисертацію присвячено удосконаленню технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини. Науково обґрунтовано доцільність використання глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки як цукровмісної сировини у хлібопекарській промисловості з метою удосконалення асортименту булочних виробів та розширення сировинної бази. Illustrative material for the defence of a dissertation. Dissertation is dedicated to the refinement of rolls with sugarcontent raw materials technology. Scientifically grounded is the expedience of the using of glucose-fructose syrup and maltose treacle as sugarcontent raw materials in baking production with the purpose of refinement of rolls assortment and expansion of source of raw materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4380
Appears in Collections:Презентації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bjvutbvvtssprezen.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.