Дослідження вмісту ароматутворюючих речовин в безглютеновому хлібі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено вміст бісульфітзв’язуючих сполук та встановлено вплив борошна круп’яних культур на їх вміст в безглютеновому хлібі. The content aromatic substances compounds and determined the effect of flour cereals on their content in gluten-free bread.

Опис

Ключові слова

целіакія, celiac disease, безглютеновий хліб, бісульфітзв’язуючі речовини, ароматоутворюючі речовини, gluten-free bread, aromatic substances, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Грищенко, А. М. Дослідження вмісту ароматутворюючих речовин в безглютеновому хлібі / А. М. Грищенко, О. Д. Тесля, В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. — 2012. — №9 (159) - С. 47-48.

Зібрання