Дослідження вмісту ароматутворюючих речовин в безглютеновому хлібі
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вміст бісульфітзв’язуючих сполук та встановлено вплив борошна круп’яних культур на їх вміст в безглютеновому хлібі. The content aromatic substances compounds and determined the effect of flour cereals on their content in gluten-free bread.
Опис
Ключові слова
целіакія, celiac disease, безглютеновий хліб, бісульфітзв’язуючі речовини, ароматоутворюючі речовини, gluten-free bread, aromatic substances, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Грищенко, А. М. Дослідження вмісту ароматутворюючих речовин в безглютеновому хлібі / А. М. Грищенко, О. Д. Тесля, В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. — 2012. — №9 (159) - С. 47-48.