DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4393

Название: Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатів
Другие названия: Determination of optimum frying process parameters of mushrooms ready-to-cook products
Авторы: Зінченко, Інна Миколаївна
Терлецька, Віта Альбертівна
Сєдих, Ольга Леонідівна
Zinchenko, Inna
Terletska, Vita
Seidykh, Olga
Ключевые слова: харчоконцентрати
грибні напівфабрикати
біологічна цінність
пищеконцентраты
грибные полуфабрикаты
биологическая ценность
food concentrates
ready-to-cook products of mushrooms
biological value
кафедра інформатики
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Зінченко, І. М. Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, О. Л. Сєдих // Наукові здобутки молоді − вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 77-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів., тезиси доп. – 2011. – Частина 1. - С. 75.
Краткий осмотр (реферат): Вивчено вплив факторів процесу обсмажування на якість готових продуктів з грибів. Встановлено кількісні залежності між параметрами та визначено їх оптимальні значення. Для математичного описання процесу використовували методологію експериментально-статистичного моделювання. Изучено влияние факторов процесса обжаривания на качество готовых продуктов из грибов. Установлены количественные зависимости между параметрами и определены их оптимальные значения.Для математического описания процесса использовали методологию экспериментально-статистического моделирования. The influence of the process of frying on the quality of mushrooms products was studied. There were founded quantitative relationships between the parameters and determined their optimal values. For the mathematical description of the process was used experimentally methodology and statistical modeling.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4393
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
zimvoppogn.pdf125,35 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback