Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вивчено вплив факторів процесу обсмажування на якість готових продуктів з грибів. Встановлено кількісні залежності між параметрами та визначено їх оптимальні значення. Для математичного описання процесу використовували методологію експериментально-статистичного моделювання. The influence of the process of frying on the quality of mushrooms products was studied. There were founded quantitative relationships between the parameters and determined their optimal values. For the mathematical description of the process was used experimentally methodology and statistical modeling.

Опис

Ключові слова

харчоконцентрати, грибні напівфабрикати, біологічна цінність, food concentrates, ready-to-cook products of mushrooms, biological value, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Зінченко, І. М. Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, О. Л. Сєдих // Наукові здобутки молоді − вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 77-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів., тезиси доп. – 2011. – Частина 1. - С. 75.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced