Знебарвлюючі властивості палигорськіта, глауконіта та їх суміші по відношенню до напівпродуктів бурякоцукрового виробництва

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1996

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Використання суміші мінералів палигорськіту та глауконіту у співвідношенні 1:1 забезпечує максимальне знебарвлення цукрових розчинів та їх високі фільтраційні показники.

Опис

Ключові слова

виробництво цукру, производство сахара, production of sugar, знебарвлення, дисперсні мінерали, обесцвечивание, дисперсные минералы, decoloration, dyspers mynerals, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Знебарвлюючі властивості палигорськіта, глауконіта та їх суміші по відношенню до напівпродуктів бурякоцукрового виробництва / Ю. П. Петренко, O. A. Тонких, В. В. Манк, Н. О. Бабич, Г. А. Федоренко, О. В. Подаренська : тези доповідей 62-ї студентської наукової конференції УДУХТ. - Kиїв : УДУХТ, 1996. - С. 135.