Знебарвлюючі властивості палигорськіта, глауконіта та їх суміші по відношенню до напівпродуктів бурякоцукрового виробництва
Файли
Дата
1996
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використання суміші мінералів палигорськіту та глауконіту у співвідношенні 1:1 забезпечує максимальне знебарвлення цукрових розчинів та їх високі фільтраційні показники.
Опис
Ключові слова
виробництво цукру, производство сахара, production of sugar, знебарвлення, дисперсні мінерали, обесцвечивание, дисперсные минералы, decoloration, dyspers mynerals, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Знебарвлюючі властивості палигорськіта, глауконіта та їх суміші по відношенню до напівпродуктів бурякоцукрового виробництва / Ю. П. Петренко, O. A. Тонких, В. В. Манк, Н. О. Бабич, Г. А. Федоренко, О. В. Подаренська : тези доповідей 62-ї студентської наукової конференції УДУХТ. - Kиїв : УДУХТ, 1996. - С. 135.