Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4418
Title: Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю
Authors: Почеп, Володимир Анатолійович
Шаповаленко, Олег Іванович
Євтушенко, Олег Олександрович
Голота, Мар'яна Богданівна
Осітнянко, Олег Миколайович
Pochep, Vladimir
Shapovalenko, Oleg
Yevtushenko, Oleg
Golota, Mariana
Ositnyanko, Oleg
Keywords: пшеничні висівки
пшеничные отруби
siftings of wheat
меляса
кухонна сіль
гранулювання
мікроогранізми
герметична тара
зберігання
меласса
кухонная соль
гранулирование
микроорганизмы
герметическая упаковка
сохранение
molasses
salt
granulate
microorganisms
hermetic package
preservation
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2011
Citation: Шаповаленко, О. І. Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю / В. А. Почеп, О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, М. Б. Голота, O. М. Осітнянко // Зерно і хліб. – 2011. - № 3. – С. 34 – 35.
Abstract: В статті наведено інформацію про пшеничні висівки, мелясу, кухонна сіль та попит на них.Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання пшеничних висівок. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення меляси – 1…3 %, кухонної солі – 0,5…1,0 %.Також було досліджено вплив меляси і кухонної солі на процес зберігання гранул в герметичній тарі без стадії охолодження. Температура зберігання – 18…20 ºС.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4418
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Untitled.FR10.pdf9.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.