Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведено інформацію про пшеничні висівки, мелясу, кухонна сіль та попит на них.Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання пшеничних висівок. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення меляси – 1…3 %, кухонної солі – 0,5…1,0 %.Також було досліджено вплив меляси і кухонної солі на процес зберігання гранул в герметичній тарі без стадії охолодження. Температура зберігання – 18…20 ºС.

Опис

Ключові слова

пшеничні висівки, siftings of wheat, меляса, кухонна сіль, гранулювання, мікроогранізми, герметична тара, зберігання, molasses, salt, granulate, microorganisms, hermetic package, preservation, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю / В. А. Почеп, О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, М. Б. Голота, O. М. Осітнянко // Зерно і хліб. – 2011. - № 3. – С. 34 – 35.

Зібрання