Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено можливість та переваги використання цілого зерна для виробництва каш. Possibility and advantages of the use of whole grain have been studied for the production of porridges.

Опис

Ключові слова

ціле зерно, каша, білки, proteins, whole grain, porridge, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Лопата, О. О. Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш / О. О. Лопата, В. А. Терлецька, Т. І. Янюк, І. М. Зінченко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція, 19 травня 2011 р. : тези доповідей. - 2011. – Ч. 1.