Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено можливість та переваги використання цілого зерна для виробництва каш. Possibility and advantages of the use of whole grain have been studied for the production of porridges.
Опис
Ключові слова
ціле зерно, каша, білки, proteins, whole grain, porridge, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Лопата, О. О. Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш / О. О. Лопата, В. А. Терлецька, Т. І. Янюк, І. М. Зінченко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція, 19 травня 2011 р. : тези доповідей. - 2011. – Ч. 1.