DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4450

Название: Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями
Другие названия: Using of algae powders for flour confectionery enrichment
Авторы: Шаран, Лариса Олександрівна
Бура, Ганна Миколаївна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Шаран, Андрій Васильович
Корзун, Віталій Наумович
Бондар, Наталія Петрівна
Sharan, Larisa
Bura, Anna
Arsenieva, Larisa
Sharan, Andrey
Korzun, Vitaly
Bondar, Natalia
Ключевые слова: морські водорості
морские водоросли
marine algae
порошки водоростей
збагачення
борошняні кондитерські вироби
порошки водорослей
обогащение
мучные кондитерские изделия
algae powders
enrichment
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології зберігання і переробки зерна
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями / А. В. Шаран, Г. М. Бура, Л. Ю. Арсеньєва та ін. // Хранение и переработка зерна. – 2012. – № 5. – С. 49─50.
Краткий осмотр (реферат): У статті наведено результати досліджень зі збагачення добавками водоростей Fucus vesiculosus та Ascophyllum nodosum борошняних кондитерських виробів. В статье приведены результаты исследований по обогащению добавками водорослей Fucus vesiculosus и Ascophyllum nodosum мучных кондитерских изделий. The research results of flour confectionary enrichment with the supplements of algae such as Fucus vesiculosus and Ascophyllum nodosum are presented in the article.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4450
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
flour_confectionery_enrichment.pdf212,2 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback