Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведено результати досліджень зі збагачення добавками водоростей Fucus vesiculosus та Ascophyllum nodosum борошняних кондитерських виробів. The research results of flour confectionary enrichment with the supplements of algae such as Fucus vesiculosus and Ascophyllum nodosum are presented in the article.

Опис

Ключові слова

морські водорості, marine algae, порошки водоростей, збагачення, борошняні кондитерські вироби, algae powders, enrichment, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями / А. В. Шаран, Г. М. Бура, Л. Ю. Арсеньєва та ін. // Хранение и переработка зерна. – 2012. – № 5. – С. 49─50.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced