Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

У статті наведено результати досліджень зі збагачення добавками водоростей Fucus vesiculosus та Ascophyllum nodosum борошняних кондитерських виробів. The research results of flour confectionary enrichment with the supplements of algae such as Fucus vesiculosus and Ascophyllum nodosum are presented in the article.

Description

Citation

Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями / А. В. Шаран, Г. М. Бура, Л. Ю. Арсеньєва та ін. // Хранение и переработка зерна. – 2012. – № 5. – С. 49─50.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By