Шляхи підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини для виробництва варених ковбас

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Фосфатні солі і їх суміші включають у рецептури комплексних добавок для виробництва варених ковбасних виробів з ціллю підвищення вологозв’язучої і емульгуючої здатності м’яса, стабілізації рН фаршу, збільшення виходу і покращання консистенції готової продукції. Фосфатні препарати позитивно впливають на стан мікрофлори, кольороутворення і окислювальні процеси у м’ясопродуктах.

Опис

Ключові слова

функціонально-технологічних властивості, функционально-технологические свойства, functional and technological properties, фосфатні солі, харчові добавки, фосфатные соли, пищевые добавки, phosphate salts, food additives, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Гончаров, Г. І. Шляхи підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини для виробництва варених ковбас / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський // Харчова і переробна промисловість. - 2002. - № 12. - С. 24.

Зібрання