Шляхи підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини для виробництва варених ковбас
Вантажиться...
Файли
Дата
2002
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Фосфатні солі і їх суміші включають у рецептури комплексних добавок для виробництва варених ковбасних виробів з ціллю підвищення вологозв’язучої і емульгуючої здатності м’яса, стабілізації рН фаршу, збільшення виходу і покращання консистенції готової продукції. Фосфатні препарати позитивно впливають на стан мікрофлори, кольороутворення і окислювальні процеси у м’ясопродуктах.
Опис
Ключові слова
функціонально-технологічних властивості, функционально-технологические свойства, functional and technological properties, фосфатні солі, харчові добавки, фосфатные соли, пищевые добавки, phosphate salts, food additives, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Гончаров, Г. І. Шляхи підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини для виробництва варених ковбас / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський // Харчова і переробна промисловість. - 2002. - № 12. - С. 24.