DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4468

Название: Визначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдується
Другие названия: The determination of grain components optimal number in extruded mixture
Авторы: Шаповаленко, Олег Іванович
Корж, Тамара Володимирівна
Супрун-Крестова, Олена Юріївна
Shapovalenko, Oleg
Korzh, Tamara
Suprun-Krestova, Elena
Ключевые слова: зернова суміш
екструдування
комбікорм
опимізація
зерновая смесь
экструдирование
комбикорм
опимизация
grain mixture
extrusion
fodder
optimization
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2004
Библиографическое описание: Шаповаленко, О. І. Визначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдується / О. І. Шаповаленко, Т. В. Корж, О. Ю. Супрун-Крестова // Хранение и переработка зерна. – 2004. - № 4. - C. 38-39.
Краткий осмотр (реферат): Оптимізовано склад екструдованих зернових сумішей із зерна пшениці, ячменю, кукурудзи та сої для використання в комбікормовій промисловості. Оптимизировано состав экструдированных зерновых смесей из зерна пшеницы, ячменя, кукурузы и сои для использования в комбикормовой промышленности. The content of extruded grain mixtures made out of wheat, barley, corn and soybeans for feed production industry usage was optimized.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4468
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
optim.pdf135,03 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback