Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4468
Title: Визначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдується
Authors: Шаповаленко, Олег Іванович
Корж, Тамара Володимирівна
Супрун-Крестова, Олена Юріївна
Keywords: зернова суміш
екструдування
комбікорм
опимізація
grain mixture
extrusion
fodder
optimization
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2004
Citation: Шаповаленко, О. І. Визначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдується / О. І. Шаповаленко, Т. В. Корж, О. Ю. Супрун-Крестова // Хранение и переработка зерна. – 2004. - № 4. - C. 38-39.
Abstract: Оптимізовано склад екструдованих зернових сумішей із зерна пшениці, ячменю, кукурудзи та сої для використання в комбікормовій промисловості. The content of extruded grain mixtures made out of wheat, barley, corn and soybeans for feed production industry usage was optimized.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4468
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
optim.pdf135.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.