Визначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдується

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Оптимізовано склад екструдованих зернових сумішей із зерна пшениці, ячменю, кукурудзи та сої для використання в комбікормовій промисловості. The content of extruded grain mixtures made out of wheat, barley, corn and soybeans for feed production industry usage was optimized.

Опис

Ключові слова

зернова суміш, екструдування, комбікорм, опимізація, grain mixture, extrusion, fodder, optimization, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Шаповаленко, О. І. Визначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдується / О. І. Шаповаленко, Т. В. Корж, О. Ю. Супрун-Крестова // Хранение и переработка зерна. – 2004. - № 4. - C. 38-39.

Зібрання