Визначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдується
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Оптимізовано склад екструдованих зернових сумішей із зерна пшениці, ячменю, кукурудзи та сої для використання в комбікормовій промисловості.
The content of extruded grain mixtures made out of wheat, barley, corn and soybeans for feed production industry usage was optimized.
Опис
Ключові слова
зернова суміш, екструдування, комбікорм, опимізація, grain mixture, extrusion, fodder, optimization, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Шаповаленко, О. І. Визначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдується / О. І. Шаповаленко, Т. В. Корж, О. Ю. Супрун-Крестова // Хранение и переработка зерна. – 2004. - № 4. - C. 38-39.