Визначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдується
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Оптимізовано склад екструдованих зернових сумішей із зерна пшениці, ячменю, кукурудзи та сої для використання в комбікормовій промисловості.
The content of extruded grain mixtures made out of wheat, barley, corn and soybeans for feed production industry usage was optimized.
Опис
Бібліографічний опис
Шаповаленко, О. І. Визначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдується / О. І. Шаповаленко, Т. В. Корж, О. Ю. Супрун-Крестова // Хранение и переработка зерна. – 2004. - № 4. - C. 38-39.