Визначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдується
Вантажиться...
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Оптимізовано склад екструдованих зернових сумішей із зерна пшениці, ячменю, кукурудзи та сої для використання в комбікормовій промисловості.
The content of extruded grain mixtures made out of wheat, barley, corn and soybeans for feed production industry usage was optimized.
Опис
Ключові слова
зернова суміш, екструдування, комбікорм, опимізація, grain mixture, extrusion, fodder, optimization, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Шаповаленко, О. І. Визначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдується / О. І. Шаповаленко, Т. В. Корж, О. Ю. Супрун-Крестова // Хранение и переработка зерна. – 2004. - № 4. - C. 38-39.