DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4469

Название: Використання поліпшуючих добавок у макаронному виробництві
Другие названия: Improving additives usage in pasta production
Авторы: Юрчак, Віра Гаврилівна
Корж, Тамара Володимирівна
Волощук, Галина Іванівна
Yurchak, Vera
Korzh, Tamara
Voloshchuk, Galina
Ключевые слова: поліпшення
добавки
макарони
желатин
карбюлоза
метилцелюлоза
в’язкість
клейковина
улучшение
добавки
макароны
карбюлоза
метилцелюлоза
вязкость
improvement
additives
pasta
gelatin
carbulosa
methyl pulp
viscosity
gluten
кафедра технології зберігання і переробки зерна
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2003
Библиографическое описание: Юрчак, В. Г. Використання поліпшуючих добавок у макаронному виробництві / В. Г. Юрчак, Т. В. Корж, Г. І. Волощук // Хранение и переработка зерна. – 2003. - № 1. - С. 47-49.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив розчинів структуроутворюючих добавок желатину, карбюлози, метилцелюлози на клейковину макаронного тіста. Исследовано влияние растворов структурообразующих добавок желатина, карбюлозы, метилцелюлозы на клейковину макаронного теста. The influence of gelatin, carbulosa, methyl pulp structure-forming additives solution on pasta dough gluten was examined.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4469
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
polip.pdf3,62 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback