Використання поліпшуючих добавок у макаронному виробництві
Вантажиться...
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено вплив розчинів структуроутворюючих добавок желатину, карбюлози, метилцелюлози на клейковину макаронного тіста.
The influence of gelatin, carbulosa, methyl pulp structure-forming additives solution on pasta dough gluten was examined.
Опис
Ключові слова
поліпшення, добавки, макарони, желатин, карбюлоза, метилцелюлоза, в’язкість, клейковина, improvement, additives, pasta, gelatin, carbulosa, methyl pulp, viscosity, gluten, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Юрчак, В. Г. Використання поліпшуючих добавок у макаронному виробництві / В. Г. Юрчак, Т. В. Корж, Г. І. Волощук // Хранение и переработка зерна. – 2003. - № 1. - С. 47-49.