Амарантове борошно — перспективна харчова добавка у виробництві морозива
Вантажиться...
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто можливість використання амарантового борошна у виробництві морозива, а також його вплив на основні функціонально-технологічні властивості одержаних продуктів.
The possibilities of usage the amaranth flour in the production of ice cream, as well as its impact on the main functional and technological properties of the product.
Опис
Ключові слова
амарантове борошно, amaranth flour, хімічний склад, молочні продукти, морозиво, химический состав, chemical composition, dairy products, ice cream, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Амарантове борошно — перспективна харчова добавка у виробництві морозива / О. В. Гулак, Г. Є. Поліщук, Г. П. Калініна, Т. І. Янюк // Продукты & ингредиенты. - 2007. - № 6. - С. 74-76.