Амарантове борошно — перспективна харчова добавка у виробництві морозива

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто можливість використання амарантового борошна у виробництві морозива, а також його вплив на основні функціонально-технологічні властивості одержаних продуктів. The possibilities of usage the amaranth flour in the production of ice cream, as well as its impact on the main functional and technological properties of the product.

Опис

Ключові слова

амарантове борошно, amaranth flour, хімічний склад, молочні продукти, морозиво, химический состав, chemical composition, dairy products, ice cream, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Амарантове борошно — перспективна харчова добавка у виробництві морозива / О. В. Гулак, Г. Є. Поліщук, Г. П. Калініна, Т. І. Янюк // Продукты & ингредиенты. - 2007. - № 6. - С. 74-76.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced