Метод спінового зонда і деякі проблеми технології харчових продуктів
Вантажиться...
Файли
Дата
2000
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті проаналізовано наукову і технічну інформацію про метод спінового зонда і перспективи застосування його в технології харчових продуктів.
The article represents the analysis of scientific and technical information about perspectives of spin probe method and ESR spectroscopy and its use in food technologies
Опис
Ключові слова
мікроструктура, microstructure, метод спінового зонда, електронний парамагнітний резонанс(ЕПР), стабільні радикали, обертальна рухливість, фазові переходи, полімери, spin probe method, electron paramagnetic resonance(EPR), stable radicals, rotational mobility, phase transitions, polymers, кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Бібліографічний опис
Метод спінового зонда і деякі проблеми технології харчових продуктів / І. С. Гулий, А. І. Українець, Л. С. Дегтярьов, М. О. Полумбрик // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій, 2000. - № 8. - С. 34.