Метод спінового зонда і деякі проблеми технології харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті проаналізовано наукову і технічну інформацію про метод спінового зонда і перспективи застосування його в технології харчових продуктів. The article represents the analysis of scientific and technical information about perspectives of spin probe method and ESR spectroscopy and its use in food technologies

Опис

Ключові слова

мікроструктура, microstructure, метод спінового зонда, електронний парамагнітний резонанс(ЕПР), стабільні радикали, обертальна рухливість, фазові переходи, полімери, spin probe method, electron paramagnetic resonance(EPR), stable radicals, rotational mobility, phase transitions, polymers, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Метод спінового зонда і деякі проблеми технології харчових продуктів / І. С. Гулий, А. І. Українець, Л. С. Дегтярьов, М. О. Полумбрик // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій, 2000. - № 8. - С. 34.

Зібрання