DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4543

Название: Як відбувається ретроградація крохмалю в пряниках залежно від умов їх зберігання
Другие названия: Starch retrogradation in gingerbread
Авторы: Українець, Анатолій Іванович
Дорохович, Антонелла Миколаївна
Полумбрик, Максим Олегович
Піддубний, Володимир Антонович
Ukrainets, Anatoliy
Dorohovich, Antonella
Polumbryk, Maksim
Piddubny, Vladimir
Ключевые слова: пряничні вироби
деградація крохмал
умови зберігання
фруктоза
ретроградація крохмалю
метод рентгенофазового аналізу
дифрактограма
полімерна плівка
дифракційні максимуми
пряничные изделия
деградация крахмала
условия хранения
ретроградация крахмала
метод рентгенофазового анализа
дифрактограмма
полимерная плёнка
дифракционные максимумы
gingerbreads
starch degradation
storage conditions
fructose
starch retrogradation
X-ray diffraction
alternative sweeteners
polymer film
diffraction peaks
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Issue Date: 2007
Библиографическое описание: Як відбувається ретроградація крохмалю в пряниках залежно від умов їх зберігання / А. І. Українець, А. М. Дорохович, М. О. Полумбрик, В. А. Піддубний // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2007. - № 7-8 (32-33). - С. 10-11.
Краткий осмотр (реферат): У статті проаналізовано інформацію про пряничні вироби, досліджені процеси, що відбуваються під час черствіння пряників, а також наведені приклади використання цукрозамінників та упаковки для уповільнення процесів черствіння. В статье проанализирована информация о пряничных изделиях, исследованы процессы, которые происходят во время черствения пряников, а также приведены примеры использования сахарозаменителей и упаковки для замедления процессов черствения. The processes, which affect on gingerbread staling depending on storage conditions has been analyzed. The most attention was attended to nature of alternative sweeteners and packaging materials, that could delay starch retrogradation which lead to prolongation of gingerbread shelf life.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4543
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
yak.pdf208,84 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback