Нове в технології використання фосфатів у ковбасному виробництві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Вивчено характеристики модельних м’ясних фаршів з використанням закордонних фосфатних препаратів. Ефективність дії оцінювали за їх впливом на функціонально-технологічні властивості м’ясних фаршів. Для визначення якісного і кількісного складу імпортних фосфатних препаратів виконано рентгено-фазовий аналіз.
We know characteristics of minced meat with foreign phosphate preparations. Effectiveness was assessed by their influence on functional and technological properties of minced meat. To determine the qualitative and quantitative composition of imported phosphate products performed X-ray phase analysis.

Опис

Ключові слова

якість, фосфати, сировина з ознаками PSE i DFD, варені ковбаси, quality, phosphates, raw with signs PSE i DFD, boiled sausages, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Страшинський, І. М. Нове в технології використання фосфатів у ковбасному виробництві / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Мясное дело. - 2006. - № 4. - С. 47-49.

Зібрання