Нове в технології використання фосфатів у ковбасному виробництві

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вивчено характеристики модельних м’ясних фаршів з використанням закордонних фосфатних препаратів. Ефективність дії оцінювали за їх впливом на функціонально-технологічні властивості м’ясних фаршів. Для визначення якісного і кількісного складу імпортних фосфатних препаратів виконано рентгено-фазовий аналіз.
We know characteristics of minced meat with foreign phosphate preparations. Effectiveness was assessed by their influence on functional and technological properties of minced meat. To determine the qualitative and quantitative composition of imported phosphate products performed X-ray phase analysis.

Опис

Ключові слова

якість, фосфати, сировина з ознаками PSE i DFD, варені ковбаси, quality, phosphates, raw with signs PSE i DFD, boiled sausages, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Страшинський, І. М. Нове в технології використання фосфатів у ковбасному виробництві / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Мясное дело. - 2006. - № 4. - С. 47-49.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced