Про оптимальні режими замочування і пророщування вівса для хлібопекарської галузі
Вантажиться...
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено доцільніші технологічні режими солодорощення вівса з урахуванням вологості, температури і терміну пророщування. Встановлено, що на втрати сухих речовин при пророщуванні вівса найбільше впливає температура. The more expedient regimes for malt growing in oats, considering humidity, temperature, and growing terms, were developed. There was confirmed that temperature takes the most significant influence on losses of dry substances in oats sprouting.
Опис
Ключові слова
овес, солод, солодорощення, температура, вологість, цукри, амінний азот, колір, кислотність, oat, malt, malting, temperature, humidity, sugar, amine nitrogen, color, acidity, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Про оптимальні режими замочування і пророщування вівса для хлібопекарської галузі / А. І. Українець, Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд та ін. // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2007. - № 9(34). - С. 14-16.