Швидкість перемішування впливає на кристалізацію фруктози та якість кристалічного продукту
Вантажиться...
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведено дослідження впливу швидкості перемішування за допомогою стрічкового перемішуючого пристрою на швидкість кристалізації фруктози та на її гранулометричний склад. Розроблено режим перемішування зі змінною швидкістю обертання стрічкового перемішуючого пристрою, який забезпечує підвищення швидкості кристалізації фруктози в порівнянні с типовим режимом на 7,3% без подрібнення кристалів.
Опис
Ключові слова
фруктоза, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, fructose, кристалізація, перемішування, кристаллизация, перемешивание, crystallization, mixing
Бібліографічний опис
Швидкість перемішування впливає на кристалізацію фруктози та якість кристалічного продукту / С. Ю. Лементар, Є. М. Бабко, М. А. Гнатенко, В. Г. Мирончук // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 9. - С. 24-25.