DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4620

Название: Швидкість перемішування впливає на кристалізацію фруктози та якість кристалічного продукту
Другие названия: Speed ​​mixing effect on the crystallization of fructose and crystalline quality of the product
Авторы: Лементар, Святослав Юрійович
Гнатенко, Микола Андрійович
Мирончук, Валерій Григорович
Бабко, Євген Миколайович
Babko, Eugene
Lementar, Sviatoslav
Gnatenko, Nikolai
Mironchuk, Valeriy
Ключевые слова: фруктоза
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
fructose
кристалізація
перемішування
кристаллизация
перемешивание
crystallization
mixing
Issue Date: 2004
Библиографическое описание: Швидкість перемішування впливає на кристалізацію фруктози та якість кристалічного продукту / С. Ю. Лементар, Є. М. Бабко, М. А. Гнатенко, В. Г. Мирончук // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 9. - С. 24-25.
Краткий осмотр (реферат): Проведено дослідження впливу швидкості перемішування за допомогою стрічкового перемішуючого пристрою на швидкість кристалізації фруктози та на її гранулометричний склад. Розроблено режим перемішування зі змінною швидкістю обертання стрічкового перемішуючого пристрою, який забезпечує підвищення швидкості кристалізації фруктози в порівнянні с типовим режимом на 7,3% без подрібнення кристалів. Проведено исследование влияния скорости перемешивания с помощью ленточного перемешивающего устройства на скорость кристаллизации фруктозы и на ее гранулометрический состав. Разработан режим перемешивания с переменной скоростью вращения ленточного перемешивающего устройства, который обеспечивает повышение скорости кристаллизации фруктозы по сравнению с типичным режимом на 7,3% без измельчения кристаллов. Influence of stirring speed by band mixing device crystallization rate of fructose and its size distribution. A shuffle mode with a variable speed conveyor stirring device, which provides increased speed crystallization of fructose compared with a typical regime of 7.3% without crushing crystals.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4620
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Lementa.pdf1,99 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback