Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4623
Title: Вплив способів обробки кормів та їх компонентів на стан мікрофлори
Other Titles: Effects of feed processing methods and methods of processing of their components on the state of microflora
Authors: Шаповаленко, Олег Іванович
Янюк, Тетяна Іванівна
Шаран, Андрій Васильович
Яненко, О. Ф.
Shapovalenko, Oleg
Yanyuk, Tatiana
Sharan, Andrey
Yanenko, O.
Keywords: гранулювання
обжарювання
волого-теплова обробка
електромагнітне опромінення
мікрофлора
гранулирование
обжаривание
влаготепловая обработка
электромагнитное облучение
микрофлора
pelleting
roasting
wet-heat treatment
electromagnetic radiation
microflora
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2001
Citation: Шаповаленко, О. І. Вплив способів обробки кормів та їх компонентів на стан мікрофлори / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк, А. В. Шаран, О. Ф. Яненко // Зерно і хліб. – 2001. – № 3. - С. 196-198.
Abstract: Розглянуто способи обробки кормів та компонентів що входять до їх складу. Досліджено зміну складу мікрофлори пшеничних зародків оброблених різними способами. Рассмотрено способы обработки кормов и компонентов составляющих кормов. Исследовано изменение состава микрофлоры пшеничных зародышей обработанных разными способами. The methods of processing the feed and feed components have been considered. The change of microflora composition of wheat germs processed in different ways has been investigated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4623
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vpliv.pdf109.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.