Вплив способів обробки кормів та їх компонентів на стан мікрофлори
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто способи обробки кормів та компонентів що входять до їх складу. Досліджено зміну складу мікрофлори пшеничних зародків оброблених різними способами.
The methods of processing the feed and feed components have been considered. The change of microflora composition of wheat germs processed in different ways has been investigated.
Опис
Ключові слова
гранулювання, обжарювання, волого-теплова обробка, електромагнітне опромінення, мікрофлора, pelleting, roasting, wet-heat treatment, electromagnetic radiation, microflora, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Шаповаленко, О. І. Вплив способів обробки кормів та їх компонентів на стан мікрофлори / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк, А. В. Шаран, О. Ф. Яненко // Зерно і хліб. – 2001. – № 3. - С. 196-198.