Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4623
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаповаленко, Олег Іванович-
dc.contributor.authorЯнюк, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorШаран, Андрій Васильович-
dc.contributor.authorЯненко, О. Ф.-
dc.contributor.authorShapovalenko, Oleg-
dc.contributor.authorYanyuk, Tatiana-
dc.contributor.authorSharan, Andrey-
dc.contributor.authorYanenko, O.-
dc.date.accessioned2012-12-19T08:08:15Z-
dc.date.available2012-12-19T08:08:15Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationШаповаленко, О. І. Вплив способів обробки кормів та їх компонентів на стан мікрофлори / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк, А. В. Шаран, О. Ф. Яненко // Зерно і хліб. – 2001. – № 3. - С. 196-198.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4623-
dc.description.abstractРозглянуто способи обробки кормів та компонентів що входять до їх складу. Досліджено зміну складу мікрофлори пшеничних зародків оброблених різними способами. Рассмотрено способы обработки кормов и компонентов составляющих кормов. Исследовано изменение состава микрофлоры пшеничных зародышей обработанных разными способами. The methods of processing the feed and feed components have been considered. The change of microflora composition of wheat germs processed in different ways has been investigated.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectгранулювання-
dc.subjectобжарювання-
dc.subjectволого-теплова обробка-
dc.subjectелектромагнітне опромінення-
dc.subjectмікрофлора-
dc.subjectгранулирование-
dc.subjectобжаривание-
dc.subjectвлаготепловая обработка-
dc.subjectэлектромагнитное облучение-
dc.subjectмикрофлора-
dc.subjectpelleting-
dc.subjectroasting-
dc.subjectwet-heat treatment-
dc.subjectelectromagnetic radiation-
dc.subjectmicroflora-
dc.subjectкафедра технології зберігання і переробки зерна-
dc.titleВплив способів обробки кормів та їх компонентів на стан мікрофлориuk_UK
dc.title.alternativeEffects of feed processing methods and methods of processing of their components on the state of microflorauk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vpliv.pdf109.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.