Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4662
Название: Технології ферментованих напоїв на основі меду
Авторы: Прибильський, Віталій Леонідович
Наливайко, Клавдія Федорівна
Романова, Зоряна Миколаївна
Бондар, Микола Васильович
Ключевые слова: ферментовані напої
fermented beverages
мед
технологія
дріжджі
honey
technology
yeast
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Дата публикации: 2011
Библиографическое описание: Технології ферментованих напоїв на основі меду / В. Л. Прибильський, К. Ф. Наливайко, З. М. Романова, М. В. Бондар // Науково-технічні розробки та інноваційні технології. - 2011. - С. 25.
Краткий осмотр (реферат): Пропонується розроблення технології трьох груп кодових ферментованих напоїв: безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних. За зовнішнім виглядом напої поділяють на прозорі і замутнені; за способом оброблення безалкогольні та слабоалкогольні напої поділяють на фільтровані (сепаровані) і нефільтровaні (несепаровані), фільтровані (сепаровані) — на пастеризовані та непастеризовані, нефільтровані (несепаровані) — на освітлені та неосвітлені. A developing technology of three groups of code fermented beverages: soft, soft and alcoholic. In appearance beverages are divided into transparent and turbidity, by way of handling non-alcoholic and alcoholic beverages are divided into filter (separated) and filtrovani (neseparovani), filtered (separated) - on pasteurized or-zneplidneni and unpasteurized, unfiltered (neseparovani) - the highlight and illuminated.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4662
Располагается в коллекциях:Оглядово-аналітична документація

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
455.pdf579.78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.